Whiteboard.fi

in Platteland ?

Geplaatst door rt07

1,671 weergaven

0 keer gereviewed

Whiteboard.fi is een heel interessante tool als je studenten op dezelfde tijd aan de slag wil zien op een eigen whiteboard. Lees verder bij meer informatie!

https://whiteboard.fi/

Geplaatst op 17 February 2021


Betaalde licentie, aanvragen via knop Gratis Theorie Project onderwijs Brainstormen Flipping the classroom Kennismaken Project Samenwerken Laptop/ Desktop Smartphone/Tablet (app) Web

Screenshots


Video


Informatie

Met deze tool krijgt iedere student een eigen whiteboard. Jij als docent kunt zien hoe iedereen 'real time' aan de slag gaat en als jij je scherm ondertussen deelt kunnen studenten ook bij elkaar meekijken. 

Geef studenten bijvoorbeeld de opdracht om een bepaald proces uit tekenen, de vertaling van een woord of een formule. Door het het gebruik van kleuren kan ieder er zijn eigen draai aangeven. 

De docent kan voorafgaand aan de les een whiteboard met informatie/ een opdracht klaarzetten voor de klas. Iedere student krijgt een kopie van het whiteboard en kan daarmee aan de slag.

Studenten loggen makkelijk in dmv een qr-code of link. 

 

Met de gratis variant kun je aan de slag met tijdelijke whiteboards. Alle gegevens worden automatisch gewist na 2 uur. Je kunt binnen deze twee uur wel een pdf maken van de whiteboards zodat je ze later kunt bekijken.

Wil je een uitgebreidere versie vraag dan een licentie aan bij je onderwijsmanager.


Handleiding

Er is nog geen handleiding beschikbaar.


Licentie en AVG

Er is nog geen informatie m.b.t. licentie en AVG bekend.


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(