Padlet

in Platteland ?

Eigenaar: Deze tool heeft nog geen eigenaar

2,115 weergaven

1 keer gereviewed

Padlet maakt het mogelijk interactief een ‘wall’ of prikbord te maken waarop iedereen wat kan prikken. Ideaal voor het interactieve lessen.

https://padlet.com/

Geplaatst op 03 September 2020


Theorie (Peer)feedback Brainstormen Discussiëren 5 Evalueren en afsluiten Reflecteren Samenwerken Desktop applicatie Smartphone app Web applicatie 1 Voorbereiding voor de les 2 Voorkennis activeren Asynchroon Fysiek Online Synchroon Direct toepasbaar

Screenshots


Video


Informatie

Padlets zijn ideaal voor het bijeenbrengen en delen van informatie, meningen, vragen, plaatjes, websites of combinaties daarvan. Je kunt op één padlet tegelijkertijd of na elkaar berichten plaatsen vanaf verschillende pc's of laptops of tablets. Je kunt steeds meekijken met wat er op een padlet verschijnt en feedback geven door zelf een berichtje te plaatsen. Je kunt ook aangeven dat je elke dag een mailtje wilt krijgen met alle updates. Dat maakt Padlets ideaal om in te zetten voorafgaand aan een les om voorkennis te activeren of juist achteraf om de les te verwerken of  bij het maken van groepsopdrachten. 
 
Bron: https://onderwijsmetict.rocleiden.nl/padlet
 

 

 


Handleiding

Er is nog geen handleiding beschikbaar.


Licentie en AVG

Er is nog geen informatie m.b.t. licentie en AVG bekend.


Reviews

md90 | 08 October 2020