Mural

in Platteland ?

2,407 weergaven

0 keer gereviewd

Digitale interactieve werkruimte om samen te werken. Je ziet een whiteboard en op dit whiteboard heb je vele mogelijkheden en templates voor groepssessies.

https://www.mural.co/

Geplaatst op 08 October 2020


Theorie Praktijk Project onderwijs Brainstormen Discussiƫren 5 Evalueren en afsluiten Project Samenwerken Desktop applicatie Smartphone app Web applicatie

Screenshots


Video

https://youtu.be/3WF6lnDzdQI

Informatie

Voorheen had je vast met je team werkbijeenkomsten waarin je samen ging brainstormen. Ben je afhankelijk geworden van thuiswerken en zoek je een tool om een online teamsessie te houden? Of wil je met een groep studenten een swot analyse maken op afstand dan kan deze tool je helpen. Mural geeft je een whitebord met veel templates en visuele mogelijkheden. 

Alle uitleg is in het engels, zo ook bijgevoegd filmpje, maar het geeft je vast een goed beeld van wat Mural allemaal kan.

 


Handleiding

Er is nog geen handleiding beschikbaar.


Licentie en AVG

Belangrijke note:

Leerlingen kunnen niet verplicht worden Mural te gebruiken. De leerlingen moeten hier een account aanmaken dus persoonsgegevens delen terwijl Curio geen verwerkersovereenkomst heeft met deze partij. Als een student een account aan maakt is het aan te raden alleen de voornaam of initialen te gebruiken en het emailadres van school.


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(