Nearpod

in Platteland ?

Eigenaar: rt07

1,565 weergaven

0 keer gereviewed

Verrijk je les met activerende elementen.

https://nearpod.com/

Geplaatst op 08 October 2020


Gratis Theorie Praktijk Project onderwijs Brainstormen Discussiƫren Flipping the classroom Presenteren Quiz of game Reflecteren Samenwerken Video Desktop applicatie Smartphone app Web applicatie 1 Voorbereiding voor de les 2 Voorkennis activeren 3 Kennis verwerven 4 Verwerken en oefenen 5 Evalueren en afsluiten Asynchroon Fysiek Online Synchroon Vereist inleertijd Zelfstandig leren

Screenshots


Video


Informatie

Met Nearpod kun je eenvoudig een interactieve les ontwerpen. Het is een tool dat ontzettend veel mogelijkheden heeft en vergelijkbaar is met Lesson up. Als je leerlingen/studenten actiever bij de les wilt betrekken is Nearpod een geweldig hulpmiddel.

Leerlingen/studenten hoeven geen account te maken. Ze nemen deel aan de les/opdracht d.m.v. een code die ze van de docent krijgen.

Aan de slag

Wil je meer weten of aan de slag met een gold account? Neem contact op met Rudi van Treijen en mail naar: rt07@curio.nl


Handleiding

Er is nog geen handleiding beschikbaar.


Licentie en AVG

Curio heeft een Curio-breede licentie voor LessonUp. Dit tool is vergelijkbaar met Nearpod. Wij adviseren dus om LessonUp te gebruiken.

Mocht je een goede reden hebben om Nearpod te gebruiken, dan kun je een Nearpod Gold account aanschaffen en deze declareren i.o.m. je onderwijsmanager.

 


Reviews

Er zijn nog geen reviews :(