Answergarden

in Platteland ?

Geplaatst door rt07

1,819 weergaven

1 keer gereviewed

AnswerGarden is een eenvoudige tool om snel informatie op te halen uit een grote groep.

https://www.answergarden.ch/

Geplaatst op 06 October 2020


Gratis 1 Voorkennis activeren 4 Evalueren en afsluiten Online les Praktijkles Project onderwijs Theorieles Enquête Laptop/ Desktop Smartphone/Tablet (app) Web Direct toepasbaar Brainstormen Discussiëren Reflecteren Samenwerken

Screenshots


Video


Informatie

AnswerGarden is een eenvoudige tool om snel informatie op te halen uit een grote groep. Je kan het in de klas inzetten wanneer je bijvoorbeeld feedback of andere informatie wil verzamelen in een woordwolk. Je hoeft je niet aan te melden, het enige wat je hoeft te doen is een vraag invoeren en vervolgens de link delen met de deelnemers.

Je kan op een interactieve manier voorkennis ophalen. AnswerGarden is daarmee een leuke tool om de les mee te openen en bijvoorbeeld te bepalen welke kennis is blijven hangen van de vorige keer.

Het gebruik van AnswerGarden is zeer eenvoudig. Er zijn verschillende manieren waarop de woordwolk zich vormt. Bij het aanmaken, kan je ervoor kiezen dat veelgebruikte woorden dikgedrukt worden weergegeven of dat je eerst als docent alle antwoorden wil zien voordat het klassikaal wordt getoond.

 

Bron: https://mbomediawijs.nl/edutools/answergarden/


Handleiding

Er is nog geen handleiding beschikbaar.


Licentie en AVG

Er is nog geen informatie m.b.t. licentie en AVG bekend.


Reviews

wb80 | 11 March 2022